Om oss

MASA International, expert på fastigheter i Spanien sedan 1981

Företaget är sedan starten som Svenska Lloyd Fastigheter i Göteborg 1981, en av de största fastighetsmäklarna på Costa Blanca.

Över 34000 MASA-husägare sen starten innebär att vi har lärt oss vad våra kunder vill ha och hur vi bäst kan hjälpa dig. Vi erbjuder dig ett mycket stort urval av fastigheter i Spanien med full äganderätt, både nya och begagnade.
Vi har bostäder från Denia i norr till Vera i söder vilket är 35 mil längs kusten

MASA International har huvudkontor på egna hotellet i Torreviejas norra delar. Hotel MASA International ligger direkt vid havet och ca 4,5 mil från flygplatsen.

Vi är en av få fastighetsbyråer på Costa Blanca som har tilldelats ISO9001,  vilket innebär att du kan ta del av vår strävan att erbjuda förträfflig service.
Vi är över 300 verksamma i företaget och är mycket bra rustade för dina behov.
Vi på MASA Sverige bor precis som våra kollegor i området sedan många år.

Att köpa en bostad i ett annat land är ett stort beslut och det är viktigt att anlita en pålitlig och erfaren mäklare. Just nu är det bästa möjliga förutsättningar i Spanien för att göra sin livs bostadsinvestering.

När ni kommit en bit i planerna på att köpa en bostad utomlands, ring oss för visning eller för att beställa plats på en visningsresa !  Läs mer här

Ring oss på 019 - 10 67 22 eller 031 - 313 33 65
alternativ skcka mail till info@masa.se